Wiir Brand Inside jinis aliran banyu ngambang tingkat banyu ngambang klep bal balap ngambang

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Katup Ngambang
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
WEIER utawa OEM
Nomer Model:
DTS15
Aplikasi:
Umume
Suhu Media:
Suhu normal
Daya:
Hidrolik
Media:
Banyu
Ukuran Pelabuhan:
20mm
Struktur:
Kontrol
Ukuran:
1/2 Inci
Bahan:
Nilon PA66
Werna:
Putih utawa Khusus
Tekanan kerja:
0,01Mpa-1.0Mpa
Sambungan:
Utas Pria
SertifikatCE
Garansi: 3 Taun
Urip: 5-10 Taun
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Suplai: 500000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Paket Ekspor Standar
Pelabuhan
NINGBO / SHANGHAI
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 10000 > 10000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Wiir Brand Inside jinis aliran banyu ngambang tingkat banyu ngambang klep bal balap ngambang

Katrangan
1. Katup kontrol level banyu iki minangka produk sing dipatenake tinimbang katup float tradisional.
2. Iki ngontrol pasokan banyu lan mandheg miturut level banyu.
3. Ukuran cilik, debit banyu gedhe lan bisa ngirit luwih saka 60% banyu.
4. Karat resisitant kanthi sekrup stainless steel.
5. Katup kontrol level banyu iki wis akeh digunakake ing banyu ngombe kewan, tangki banyu, adhem udara, toilet, kolam renang, akuarium, ketel, energi surya.

Spanduk

 

Rincian Produk

 

Model Instalasi Suhu Ukurane Tekanan kerja Ditrapake
DTS15 Nang njero 100 ℃ Inci Setengah 1/2 ″ 0,01MPa ~ 1.0MPa Banyu Bersih

MODEL UKURAN JENIS MATERI INSTALASI SUHU TEKAN KERJA DILARANG
DT15 1/2 ″ Inlet Sisih PC ING Jero 100 ℃ 0,1-10KG0,01-1,0MPa

(1.5-150PSI)

Banyu Bersih
DTS15 1/2 ″ Inlet Ndhuwur
DT20 3/4 ″ Inlet Sisih
DTS20 3/4 ″ TopInlet

Kita minangka produsen katup float profesional. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita, kita bakal wangsulan kanthi tepat!

Produk Pelated

Aplikasi Produk

Profil Perusahaan

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.dununge ing Wenzhou China. Kita minangka salah sawijining pabrik utama ing penghematan banyu sing diajukake, kanggo ngasilake katup kontrol level banyu otomatis paling anyar lan produk liyane sing gegandhengan. Kita wis entuk akeh sertifikat paten. Kanthi tim teknis profesional, peralatan produksi canggih lan peralatan uji sing tepat, kita duwe kemampuan ngrancang lan OEM miturut sarat tartamtu sampeyan. Produk kita wis diekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara liyane. Kita saestu nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan! 

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? 
A: Kita pabrik kanthi paten. Kita njamin rega kompetitif kanthi kualitas sing apik.
 
P2: Apa sampeyan menehi conto?
A: Kita nawakake 2-3 conto kanthi gratis.
 
P3: Bayaran sing sampeyan tampa?
A: Kita nampa TT pembayaran (transfer bank), Jaminan Dagang, Western Union supaya ora ana risiko nindakake bisnis karo kita.
 
P4: Kapan sampeyan ngirim barang sawise mbayar?
A: Kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, sing bisa njamin wektu pangiriman cepet sanajan akeh. Biasane kita duwe akeh produk.
 
P5: Apa sampeyan nawakake layanan OEM lan ngatur?
A: Kanthi tim teknis profesional lan tim desain, kita bisa nggawe produk sing disesuaikan miturut conto utawa gambar sampeyan.
 
P6: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas?
A: Ya, kabeh produk dijamin karo garansi 12 wulan kanggo nggunakake normal. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bisa ngubungi kita. Kita bakal nindakake kabeh sing bisa nyenengake sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita