The automatic water level control valve is a patented product instead of traditional floatvalve. It directly controls water supplyand stop according to thevel change.

Katup ngambang menara banyu kontrol 3/4 '' lengkap ing level banyu

Katup kontrol level banyu otomatis minangka produk sing dipatenake tinimbang floatvalve tradisional. Langsung ngontrol pasokan banyu lan mandheg miturut pangowahan thevel.
Prevent entering of sand particles and other sediments to the water system
Withstand high water pressure, easy disassembly, cleaning and reassembly
Filter top made black Nylon PA66 top with UV resistance
Clear PC Bowl to see when screen needs cleaning
304Stainless Steel filter screen never rust.

Filter banyu

Nyegah mlebu partikel pasir lan endapan ing sistem banyu Tahan tekanan banyu dhuwur, gampang dibongkar, diresiki lan dipasang maneh Filter ndhuwur digawe ndhuwur Nylon PA66 ireng kanthi resistensi UV Clear PC Bowl kanggo ndeleng nalika layar kudu ngresiki layar saringan Steel44.

Produk Paling Anyar Kita

Babagan Kita

Zhejiang Weier dununge ing Wenzhou China. Kita minangka salah sawijining pabrik utama ing penghematan banyu sing diajukake, kanggo ngasilake katup kontrol level banyu otomatis paling anyar lan produk liyane sing gegandhengan. Kita wis entuk akeh sertifikat paten. Kanthi tim teknis profesional, peralatan produksi canggih lan peralatan uji sing tepat, kita duwe kemampuan ngrancang lan OEM miturut sarat tartamtu sampeyan. Produk kami wis diekspor menyang EuropeAmericaMiddle EastSoutheast Asia lan negara liyane. Kita saestu nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan!

Langganan