Katup Pemanas Surya

  • Automatic control nylon pa66 material solar water heater float valve

    Kontrol otomatis katup float pemanas banyu surya material nilon pa66

    Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Katup Float Papan Asal-Usul: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Nomer: Aplikasi DNT15: Suhu Umum Media: Tenaga Suhu Normal: Media Hidrolik: Ukuran Pelabuhan Banyu: Struktur 20mm: Ukuran Kontrol: Setengah Inci 1/2 "Bahan: Nylon PA66 Warna: Tekanan Kerja Ireng utawa Khusus: Sertifikat 0,01Mpa-1.0Mpa: Garansi CE: 3 Taun Umur: Pasokan Kemampuan Suplai 5-10 Taun ...
  • Nylon Pa66 Automatic control  material solar water heater float valve

    Katup ngambang pemanas banyu surya materi nilon Pa66

    Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Katup Float Papan Asal-Usul: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Nomer: Aplikasi DNT15: Suhu Umum Media: Tenaga Suhu Normal: Media Hidrolik: Ukuran Pelabuhan Banyu: Struktur 20mm: Ukuran Kontrol: Setengah Inci 1/2 "Bahan: Nylon PA66 Werna: Tekanan Kerja Ireng utawa Khusus: Sertifikat 0,01Mpa-1.0Mpa: Garansi CE: 3 Taun Urip: Kemampuan Suplai 5-10 Taun ...
  • Half Inch 1/2 Automatic control material float valve for solar water heater valve

    Setengah Inch 1/2 Katup ngambang material kontrol otomatis kanggo katup pemanas banyu surya

    Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Katup Float Papan Asal-Usul: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Nomer: Aplikasi DNT15: Suhu Umum Media: Tenaga Suhu Normal: Media Hidrolik: Ukuran Pelabuhan Banyu: Struktur 20mm: Ukuran Kontrol: Setengah Inci 1/2 "Bahan: Nylon PA66 Werna: Tekanan Kerja Ireng utawa Khusus: Sertifikat 0,01Mpa-1.0Mpa: Garansi CE: 3 Taun Urip: Kemampuan Suplai 5-10 Taun ...