Katup float menara banyu kontrol otomatis 3/4 "lengkap

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Katup Ngambang
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
WEIER utawa OEM
Nomer Model:
DNS20
Aplikasi:
Umume
Suhu Media:
Suhu normal
Daya:
Hidrolik
Media:
Banyu
Ukuran Pelabuhan:
25mm
Struktur:
Kontrol
Ukuran:
3/4 Inci
Bahan:
Nilon PA66
Werna:
Putih utawa Khusus
Tekanan kerja:
0,01Mpa-1.0Mpa
Sambungan:
Utas Pria
Sertifikat : CE
Garansi: 3 Taun
Urip: 5-10 Taun

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji
Ukuran paket siji: 38X14X14.5 cm
Bobot reged tunggal: 1,650 kg
Jinis Paket: Paket Ekspor Standar
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 10000 10001 - 100000 > 100000
Est. Wektu (dina) 1 3 7 Kanggo dirembug

Katup float menara banyu kontrol otomatis 3/4 "lengkap

Spanduk

Rincian Produk

 

PRINSIP KERJA:

nalika level banyu munggah menyang garis watesan banyu, katup kontrol level banyu bakal mandheg menehi banyu sekaligus: nalika level banyu tank, ambruk, katup bakal mulai nyuplai banyu kanthi otomatis.

MODEL UKURAN JENIS INSTALASI SUHU TEKAN KERJA DILARANG
DN15 1/2 ″ Inlet Sisih ING Jero ≤100 ° 0,1-10KG

0,01-1,0MPa

(1.5-150PSI)

Banyu Bersih
DNS15 1 /2 Inlet Ndhuwur
DN20 3 /4 Inlet Sisih
DNS20 3 /4 Inlet Ndhuwur
DN25 1 Inlet Sisih
DNB25 1 Inlet Sisih
 
DW15 1/2 ″ Inlet Sisih Njaba 100 ° ~ 120 °
DWS15 1 /2 Inlet Ndhuwur
DW20 3 /4 Inlet Sisih
DWS20 3 /4 Inlet Ndhuwur
DW25 1 Inlet Sisih
DWB25 1 Inlet Sisih

Produk Pelated

Aplikasi Produk

Profil Perusahaan

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.dununge ing Wenzhou China. Kita minangka salah sawijining pabrik utama ing penghematan banyu sing diajukake, kanggo ngasilake katup kontrol level banyu otomatis paling anyar lan produk liyane sing gegandhengan. Kita wis entuk akeh sertifikat paten. Kanthi tim teknis profesional, peralatan produksi canggih lan peralatan uji sing tepat, kita duwe kemampuan ngrancang lan OEM miturut sarat tartamtu sampeyan. Produk kita wis diekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara liyane. Kita saestu nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan! 

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? 
A: Kita pabrik kanthi paten. Kita njamin rega kompetitif kanthi kualitas sing apik.
 
P2: Apa sampeyan menehi conto?
A: Kita nawakake 2-3 conto kanthi gratis.
 
P3: Bayaran sing sampeyan tampa?
A: Kita nampa TT pembayaran (transfer bank), Jaminan Dagang, Western Union supaya ora ana risiko nindakake bisnis karo kita.
 
P4: Kapan sampeyan ngirim barang sawise mbayar?
A: Kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, sing bisa njamin wektu pangiriman cepet sanajan akeh. Biasane kita duwe akeh produk.
 
P5: Apa sampeyan nawakake layanan OEM lan ngatur?
A: Kanthi tim teknis profesional lan tim desain, kita bisa nggawe produk sing disesuaikan miturut conto utawa gambar sampeyan.
 
P6: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas?
A: Ya, kabeh produk dijamin karo garansi 12 wulan kanggo nggunakake normal. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bisa ngubungi kita. Kita bakal nindakake kabeh sing bisa nyenengake sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita