Babagan Kita

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.

Pabrik

Ukuran Pabrik: 1.000-3.000 meter persegi

Nilai Output

Nilai Output Tahunan: US $ 2,5 Yuta - US $ 5 Yuta

Pabrik

Nilai Output Tahunan: US $ 2,5 Yuta - US $ 5 Yuta

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD. dununge ing Wenzhou China. Kita minangka salah sawijining pabrik utama ing penghematan banyu sing diajukake, kanggo ngasilake katup kontrol level banyu otomatis paling anyar lan produk liyane sing gegandhengan. Kita wis entuk akeh sertifikat paten. Kanthi tim teknis profesional, peralatan produksi canggih lan peralatan uji sing tepat, kita duwe kemampuan ngrancang lan OEM miturut sarat tartamtu sampeyan. Produk kita wis diekspor menyang Eropa \ Amerika \ Timur Tengah \ Asia Tenggara lan negara liyane. Kita saestu nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan!

Kapasitas Dagang

Asia Tenggara
%
Eropa Kulon
%
Wilayah liyane
%
fd