1 Filter Filter Banyu

  • 40 mesh household outdoor water strainer irrigation water filter

    40 bolongan saringan banyu irigasi saringan ruangan ing omah

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng: WEIER utawa OEM Model Nomer: FIT25-40 Layanan Purna Jual: Ora Ana Garansi: 1 Taun, 3 Sertifikasi: ce Gunakake: Aplikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: Luar Ruangan, Omah Sumber Daya: Ukuran Manual: 1 Inci Warna: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: Sertifikat 0,01Mpa-1.0Mpa: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Tipe 1L: pre-filter banyu Kemasan & Pengiriman ...
  • Portable 304 Stainless steel mesh 1inch inline 100 Mesh mesh strainer water pump filter irrigation water filter

    Portabel 304 Mesh stainless steel 1 inch inline 100 Mesh bolong saringan filter pompa air saringan irigasi banyu

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT25-100: 1 Inci Warna: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Kemasan & Pengiriman 1L ...
  • Accept oem water pump filter irrigation water filter pipeline water strainer with 100 mesh stainless steel screen

    Nampa saringan pompa banyu irigasi saringan banyu saringan pipa saringan banyu kanthi layar 100 stainless steel

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT25-100: 1 Inci Warna: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Pasokan Kemampuan Pasokan 1L ...
  • 1 inch purifier pump filter 40 Mesh irrigation water filter water strainer

    Filter pompa pemurni 1 inci 40 saringan banyu saringan irigasi bolong

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT25-40: 1 Inci Warna: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Life: Kapasitas 5-10 Taun: Kemampuan Pasokan Kemampuan 1L: 500000 Potongan / Pi ...
  • 1 inch 40 Mesh irrigation garden hosse water filter water strainer for filter dirty sand impurity

    1 inci 40 Mesh irigasi kebon hosse banyu saring banyu saringan banyu kanggo nyaring reged wedhi reged

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: Garansi suku cadang gratis: 1 Taun, 3 Tahun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Tipe Listrik: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, Merek China Jeneng: WEIER utawa OEM Model Model: FIT25-40 Ukuran: 1 Inci Warna: Putih utawa Customized Pressure Working: 0,01Mpa-1.0Mpa Certificate: CE Life: 5-10 Taun Kapasitas: 1L Packaging & Delivery Selling Unit: Single ...
  • 304 Stainless steel mesh 1inch inline mesh strainer water pump filter irrigation high flow pipeline filter

    304 bolong stainless steel 1 inci bolong saringan pompa banyu saringan irigasi saringan pipa aliran tinggi

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT25-100: 1 Inci Warna: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0,01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Kemampuan Pasokan Kemampuan 1L: 500000 Potongan / potongan saben Sasi. ..