1/2 ″ Filter Banyu

  • Garden Pond Household pre filter water purifier strainer high flow pipeline filter

    Taman Pond Rumah Tangga pra-filter saringan pemurni banyu saringan pipa aliran tinggi

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT15-40: Warna 1/2 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Pasokan Kemampuan Pasokan 1L ...
  • 100 Mesh Screen 1/2 Garden pond inline mesh strainer filter housing pipeline water filter

    Layar 100 Mesh 1/2 Filter taman saring bolong saring filter pipa banyu saringan perumahan

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT15-100: Werna 1/2 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Pasokan Kemampuan Pasokan 1L ...
  • Garden pond 1 / 2 inch Inline mesh strainer water pump filter Irrigation high flow pipeline filter

    Kolam kebun 1/2 inci Inline mesh saringan filter pompa banyu Irigasi saringan pipa aliran tinggi

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT15-40: Werna 1/2 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: 1L Kemasan & Pangiriman ...
  • 304 stainless steel mesh pipeline water filter water strainer 1inch

    304 saringan air pipa bolong stainless steel saringan banyu 1 inci

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT25-40: 1 Inci Warna: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0,01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Kemampuan Pasokan Kemampuan 1L: 500000 Potongan / potongan saben Sasi. ..
  • Garden Pond 1/2inch inline mesh strainer water pump filter irrigation high irrigation water filter

    Taman Kolam 1 / 2inch inline bolong saringan pompa banyu saringan irigasi saringan banyu irigasi dhuwur

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT15-100: Werna 1/2 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: 1L Packaging & Unit Jual Barang: Single item Single. ..
  • Household inline mesh water purifier strainer irrigation high flow pipeline filter

    Filter banyu pipa saringan pembersih banyu bolong saringan omah

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT15-40: Warna 1/2 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Pasokan Kemampuan Pasokan 1L ...
  • 1/2 inch inline mesh water strainer irrigation water filter for garden pond

    Saringan irigasi saringan banyu bolong inline 1/2 inci kanggo kolam kebon

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT15-100: Werna 1/2 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Pasokan Kemampuan Pasokan 1L ...