1 inci 40 Mesh irigasi kebon hosse banyu saring banyu saringan banyu kanggo nyaring reged wedhi reged

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Suku cadang gratis
Garansi:1 Taun, 3 Taun
Aplikasi:Ruangan, Omah
Sumber Daya:Listrik
Jinis:saringan pra banyu
Gunakake:Pre-Filtrasi Kluwarga
Sertifikasi:ce
Papan Asal:Zhejiang, China
Jeneng:WEIER utawa OEM
Nomer Model:FIT25-40
Ukuran:1 Inci
Werna:Putih utawa Khusus
Tekanan kerja:0,01Mpa-1.0Mpa
Sertifikat:CE
Urip:5-10 Taun
Kapasitas:1L

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji
Ukuran paket siji: 49.5X40X54 cm
Bobot reged tunggal: 23,500 kg
Jinis Paket: Paket Ekspor Standar
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 2000 2001 - 5000 5001 - 10000 > 10000
Est. Wektu (dina) 3 7 15 Kanggo dirembug

1 inci 40 Mesh irigasi kebon hosse banyu saring banyu saringan banyu kanggo nyaring reged wedhi reged

Spanduk

Rincian Produk

Fitur:

Nyegah mlebu partikel pasir lan endapan liyane ing sistem banyu
Tahan tekanan banyu dhuwur, gampang dibongkar, diresiki lan dipasang maneh
Filter ndhuwur digawe nganggo nilon PA66 ireng kanthi resistensi UV
Busak PC Bowl kanggo ndeleng kapan layar kudu diresiki
304 Layar saringan Steeltaintain ora tau teyeng.

 

MODEL UKURAN PORT SIZE MESH TEKAN KERJA
FIT15-40 1/2 ″ Pipe Inlet 40 bolong 0,1-10KG0,01-1,0Mpa(1.5-150PS)
FIT20-40 3 /4″ Inlet Pipa 40 bolong
FIT25-40 1″ Inlet Pipa 40 bolong
FIT15-100 1/2 ″ Inlet Pipa 100 bolong
FIT20-100 3 /4 Inlet Pipa 100 bolong
FIT25-100 1″ Inlet Pipa 100 bolong

Produk sing gegandhengan

Aplikasi Produk

Profil Perusahaan

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.dununge ing Wenzhou China. Kita minangka salah sawijining pabrik utama ing penghematan banyu sing diajukake, kanggo ngasilake katup kontrol level banyu otomatis paling anyar lan produk liyane sing gegandhengan. Kita wis entuk akeh sertifikat paten. Kanthi tim teknis profesional, peralatan produksi canggih lan peralatan uji sing tepat, kita duwe kemampuan ngrancang lan OEM miturut sarat tartamtu sampeyan. Produk kita wis diekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara liyane. Kita saestu nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan! 

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? 
A: Kita pabrik kanthi paten. Kita njamin rega kompetitif kanthi kualitas sing apik.
 
P2: Apa sampeyan menehi conto?
A: Kita nawakake 2-3 conto kanthi gratis.
 
P3: Bayaran sing sampeyan tampa?
A: Kita nampa TT pembayaran (transfer bank), Jaminan Dagang, Western Union supaya ora ana risiko nindakake bisnis karo kita.
 
P4: Kapan sampeyan ngirim barang sawise mbayar?
A: Kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, sing bisa njamin wektu pangiriman cepet sanajan akeh. Biasane kita duwe akeh produk.
 
P5: Apa sampeyan nawakake layanan OEM lan ngatur?
A: Kanthi tim teknis profesional lan tim desain, kita bisa nggawe produk sing disesuaikan miturut conto utawa gambar sampeyan.
 
P6: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas?
A: Ya, kabeh produk dijamin karo garansi 12 wulan kanggo nggunakake normal. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bisa ngubungi kita. Kita bakal nindakake kabeh sing bisa nyenengake sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita