1, Filter Bukti Bukti Mbledhos

  • Household outdoor pipeline water strainer with 100 mesh stainless steel screen

    Saluran banyu pipa ruangan ing omah kanthi layar stainless steel 100 bolong

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng: WEIER utawa OEM Model Nomer: FT25-100 Layanan Purna Jual: Ora Ana Garansi: 1 Taun, 3 Sertifikasi 3 taun: ce Gunakake: Aplikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: Luar Ruangan, Kluwarga Sumber Daya: Ukuran Manual: 1 Inci Warna: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: Sertifikat 0,01Mpa-1.0Mpa: CE Umur: Kapasitas 5-10 Taun: Tipe 1L: filter pra banyu Pasokan Kemampuan Suplai ...
  • 1 Inch stainless steel strainer water pre filter with 40 mesh stainless steel screen

    1 Inci saringan banyu saringan stainless steel kanthi layar stainless steel 40 bolong

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FT25-40: Werna 1 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Kemampuan Pasokan Kemampuan 1L: 500000 Potongan / potongan saben Sasi. ..