Katup Isi Toilet

  • Toilet cistern fitting water level control float valve plastic toilet fill vale

    Kontrol level toilet wadhah banyu tingkat kontrol katup float plastik jamban isi

    Ringkesan Ringkesan Garansi Cepet: 1 Taun, 5 Taun Bahan: plastik, Nylon PA66 Layanan Purna Jual: Dhukungan teknis online Kemampuan Solusi Proyek: Gaya Desain NONE: Papan Asal-Usul: Zhejiang, China Jeneng Merek: wiir Nomer Model: DTB15 Thread: 1/2 inci Warna: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.5Mpa Sertifikat: Urip CE: Instalasi 5-10 Taun: Output Air entri ngisor: Aplikasi 0.5L / S: Hotel, Hospi ...
  • Bathroom cistern mechanisms inlet valve flush valve for toilet tank

    Mekanisme wadhah kamar mandi mlebu katup siram kanggo tank toilet

    Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Katup Float Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Nomer: Aplikasi DTB15: Suhu Umum Media: Tenaga Suhu Normal: Media Hidrolik: Struktur Banyu: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: Sertifikat 0.01Mpa-1.5Mpa: Garansi CE: 5 Taun Urip: Instalasi 5-10 Taun: Output Banyu Entuk ngisor: 0,5L / S ...
  • Bottom entry installation toilet fill valve water level control toilet flush valve

    Toilet instalasi ngisor ngisi katup banyu level katup flush toilet

    Ringkesan Ringkesan Garansi Cepet: 1 Taun, 5 Taun Jenis Induksi Elektronik: ora ana Layanan Laris: Dhukungan teknis online Warna: Kemampuan Solusi Proyek Putih, Putih utawa Khusus: NONE Gaya Desain: Null Place Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: weier Nomer Model: DTB15 Thread: 1/2 inch Material: Nylon PA66 Pressure Working: 0.01Mpa-1.5Mpa Certificate: CE Life: Instalasi 5-10 Taun: Output Banyu Entuk ngisor: 0.5L / S App ...
  • Factory Price Toilet Tank Inlet Fill Valve Water Level Control Valve For Toilet

    Harga Pabrik Toilet Tank Inlet Ngisi Katup Kontrol Tingkat Air Kanggo Toilet

    Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Katup Float Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Nomer: Aplikasi DTB15: Suhu Umum Media: Tenaga Suhu Normal: Media Hidrolik: Struktur Banyu: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: Sertifikat 0,01Mpa-1,5Mpa: Garansi CE: 5 Taun Urip: Instalasi 5-10 Taun: Output Banyu ngisor: 0.5L / S Pack ...
  • 1/2 Inch  toilet bottom entry inlet fill valve for toilet tank

    1/2 Inci ngisor entri jamban isi tutup kanggo tank toilet

    Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Katup Float Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Nomer: Aplikasi DTB15: Suhu Umum Media: Tenaga Suhu Normal: Media Hidrolik: Struktur Banyu: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: Sertifikat 0,01Mpa-1,5Mpa: Garansi CE: 5 Taun Urip: Instalasi 5-10 Taun: Output Banyu ngisor: 0.5L / S Pack ...
  • Toilet cistern fitting bottom entry plastic toilet tank float vale

    Toilet wadhah ngisor wadhah plastik toilet tank float vale

    Ringkesan Ringkesan Garansi Cepet: 1 Taun, 5 Taun Bahan: Plastik, Layanan Nylon PA66: Layanan teknis dhukungan Kapabilitas Solusi Online: Gaya Desain NONE: Papan Asal-Usul: Zhejiang, Jeneng Cina Jeneng: WEIER utawa OEM Model Nomer: DTB15 Thread: 1/2 inch Color: White or Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.5Mpa Certificate: CE Life: 5-10 Years Installation: Bottom entry Water Output: 0.5L / S Application: Hote ...
  • Unique new design toilet fill vale for toilet tank float vale in cistern

    Toilet desain anyar sing unik kanggo ngisi vale kanggo tank float float ing cistern

    Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Katup Float Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Nomer: Aplikasi DTB15: Suhu Umum Media: Tenaga Suhu Normal: Media Hidrolik: Struktur Banyu: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: Sertifikat 0.01Mpa-1.5Mpa: Garansi CE: 5 Taun Urip: Instalasi 5-10 Taun: Output Banyu Entuk ngisor: 0,5L / S ...
  • Toilet tank float vale cistern fitting bottom entry water level control vale for toilet

    Tangki Toilet Ngambang Vale Cistern Pas Ngisor Banyu Kontrol Tingkat Vale Kanggo WC

    Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Katup Float Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Nomer: Aplikasi DTB15: Suhu Umum Media: Tenaga Suhu Normal: Media Hidrolik: Struktur Banyu: Thread Kontrol: 1/2 inci Bahan: Warna nilon PA66: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: Sertifikat 0.01Mpa-1.5Mpa: Garansi CE: 5 Taun Urip: Instalasi 5-10 Taun: Output Banyu Entuk ngisor: 0,5L / S ...
  • Hot selling high quality toilet cistern fitting bottom entry toilet fill valve for toilet tank

    Jual adol jamban sing dipasang ing jamban sing dipasang ing jamban sing paling dhuwur kanggo tank toilet

    Ringkesan Tipe Detil Cepet: Katup Float Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Nomer: Aplikasi DTB15: Suhu Umum Media: Tenaga Suhu Normal: Media Hidrolik: Ukuran Pelabuhan Banyu: Struktur 20MM: Thread Kontrol: 1 / Bahan 2 inci: Nylon PA66 Warna: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: Sertifikat 0,01Mpa-1.0Mpa: Garansi CE: Umur 5 Taun: Instalasi 5-10 Taun: Pasokan Entri Bawah ...