3/4 ″ Filter Banyu

  • 3/4 inch 304 stainless steel mesh household pipeline water strainer purifier water filter

    3/4 inci 304 stainless steel bolong saringan pipa saringan air saringan pemurni banyu

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT20-100: Warna 3/4 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0,01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Umur: Kapasitas 5-10 Taun: Kemampuan Pasokan Kemampuan 1L: 500000 Potongan / potongan per ...
  • 100 Mesh 3/4inch inline mesh strainer household pre filter water purifier strainer high flow irrigation water filter

    100 Mesh 3/4 inch inline bolong saringan kluwarga pra filter saringan pemurni banyu saringan aliran irigasi aliran dhuwur

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT20-100: Warna 3/4 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Pasokan Kemampuan Pasokan 1L ...
  • Customized color 3 / 4 inch water strainer garden hose inlet filter water purifier

    Selokan pembersih banyu saringan taman 3/4 inci saringan kebersihan penyaring banyu

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT20-40: Warna 3/4 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0,01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Kemampuan Pasokan Kemampuan 1L: 500000 Potongan / potongan per Mont ...
  • 3 / 4 inch Cold water pressure washers pump protective garden hose inlet filter water strainer

    3/4 inci Mesin cuci tekanan banyu adhem pompa saringan inletir selang taman saringan saringan banyu

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: saringan pra banyu: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa Nomer Model OEM: Ukuran FIT20-40: Warna 3/4 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: Sertifikat 0,01Mpa-1.0Mpa: Umur CE: Kapasitas 5-10 Taun: Kemasan 1L & Pengiriman Pengiriman ...
  • Garden pond 3/4inch inline mesh strainer water pump filter high flow pipeline water filter

    Kolam kolam 3 / 4inch bolong saringan inline bolong saringan saringan pipa aliran banyu dhuwur

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FIT20-40: Warna 3/4 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Pasokan Kemampuan Pasokan 1L ...
  • FIT20-100 3/4 Inch household Pre-filtration irrigation garden hosse pipeline purifier water filter

    FIT20-100 3/4 Inch rumah tangga Pre-filtrasi irigasi taman hosse pipa pemurni banyu filter

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Sumber Daya Rumah Tangga: Jenis Manual: saringan pra banyu: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: WEIER utawa OEM Model Number: FIT20-100 Size: 3/4 Inci Color: White or Customized Pressure Working: 0.01Mpa-1.0Mpa Certificate: CE Life: 5-10 Years Kapasitas: 1L Packaging & Delivery Selling Unit: Single item Paket tunggal s. ..