3/4 ″ Filter Banyu Bukti Mbledhos

  • 3/4 Inch garden hose inlet sand filter for water treatment with 100 mesh stainless steel screen

    3/4 Inci selang inlet selang inlet taman kanggo perawatan banyu kanthi layar stainless steel 100 bolong

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FT20-100: Warna 3/4 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Pasokan Kemampuan Suplai 1L ...
  • 3/4 Inch stainless steel strainer water sand filter with 40 mesh stainless steel screen

    3/4 Inci saringan wedhi banyu saringan stainless steel kanthi layar stainless steel 40 bolong

    Ringkesan Rincian Cepet Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: 1 Taun, 3 Taun Aplikasi: Ruangan, Daya Rumah Tangga Sumber: Manual Manual: saringan pra banyu Gunakake: Sertifikasi Pra-Filtrasi Rumah Tangga: ce Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Nomer Model WEIER utawa OEM: Ukuran FT20-40: Warna 3/4 Inci: Tekanan Pakaryan Putih utawa Khusus: 0.01Mpa-1.0Mpa Sertifikat: CE Urip: Kapasitas 5-10 Taun: Pasokan Kemampuan Pasokan 1L ...