1/2 "katup menara banyu otomatis katup float kontrol level banyu

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Katup Ngambang
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
WIIR
Nomer Model:
DBS15
Aplikasi:
Umume
Suhu Media:
Suhu normal
Daya:
Hidrolik
Media:
Banyu
Ukuran Pelabuhan:
20mm
Struktur:
Kontrol
Ukuran1 / 2 Inci
Sambungan:
Utas Pria
Instalasi:
Inlet Sisih Nang
Sertifikat: rampung CE
Garansi: 3 Taun
Urip: 5-10 Taun
Sertifikasi Produk certification
CE Disertifikasi.
Valid saka 2020-08-19 nganti 2025-08-20
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Suplai: 50000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Paket Ekspor Standar
Pelabuhan
NINGBO / SHANGHAI
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

1/2 "tutup menara banyu katup float kontrol level banyu otomatis

 

FITUR:

VALVE CONTROL LEVEL AUTOMATIC AUTOMATIC minangka produk sing dipatenake, Tinimbang katup float klasik. Otomatis nyedhiyakake lan mungkasi banyu miturut pangowahan level banyu.

 

PRINSIP KERJA:

Nalika level banyu munggah menyang garis watesan banyu, katup kontrol level banyu bakal mandheg menehi banyu sekaligus; nalika level banyu tank, ambruk, katup bakal mulai nyuplai banyu kanthi otomatis.

 

 

MODEL UKURAN JENIS MATERI INSTALASI SUHU TEKAN KERJA DILARANG
DB15 1/2 ″ Inlet Sisih Nylon & PC ING Jero ≤100 °

0,1-10KG

0,01-1,0MPa

(1.5-150PSI)

Banyu Bersih
DBS15 1/2 ″ Ndhuwur Inlet
DB20 3/4 ″ Inlet Sisih
DBS20 3/4 Ndhuwur Inlet
DB25 1 Inlet Sisih
DBS25 1 Ndhuwur Inlet

 

Profil Perusahaan

ZHEJIANG WEIER TECHNOLOGY CO., LTD.dununge ing Wenzhou China. Kita minangka salah sawijining pabrik utama ing penghematan banyu sing diajukake, kanggo ngasilake katup kontrol level banyu otomatis paling anyar lan produk liyane sing gegandhengan. Kita wis entuk akeh sertifikat paten. Kanthi tim teknis profesional, peralatan produksi canggih lan peralatan uji sing tepat, kita duwe kemampuan ngrancang lan OEM miturut sarat tartamtu sampeyan. Produk kita wis diekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara liyane. Kita saestu nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan! 

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? 
A: Kita pabrik kanthi paten. Kita njamin rega kompetitif kanthi kualitas sing apik.
 
P2: Apa sampeyan menehi conto?
A: Kita nawakake 2-3 conto kanthi gratis.
 
P3: Bayaran sing sampeyan tampa?
A: Kita nampa TT pembayaran (transfer bank), Jaminan Dagang, Western Union supaya ora ana risiko nindakake bisnis karo kita.
 
P4: Kapan sampeyan ngirim barang sawise mbayar?
A: Kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, sing bisa njamin wektu pangiriman cepet sanajan akeh. Biasane kita duwe akeh produk.
 
P5: Apa sampeyan nawakake layanan OEM lan ngatur?
A: Kanthi tim teknis profesional lan tim desain, kita bisa nggawe produk sing disesuaikan miturut conto utawa gambar sampeyan.
 
P6: Apa sampeyan duwe jaminan kualitas?
A: Ya, kabeh produk dijamin karo garansi 12 wulan kanggo nggunakake normal. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bisa ngubungi kita. Kita bakal nindakake kabeh sing bisa nyenengake sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita